Lefolyó duguláselhárítás

Mi arra vállalkozunk Lefolyó duguláselhárítás területén, hogy amit más nem tud meg oldani lefolyó dugulás területén azt mi biztosan meg oldjuk.

A csapatunk szakértelme és a RIDGID gépsorunkkal

minden nemű duguláselhárítást vállalunk!!!

így is lehet duguláselhárítást végezni, csak nem olyan gyorsSzakembereink Hosszú szakmai múltjuk alatt a lehető legtöbb dugulást szüntették meg, így mára kialakult egy jól  bevált munkarend, amely lehetővé teszi, hogy a dugulást a legkorszerűbb  technológiával, falbontás nélkül hárítsuk el, Szakembereink pontos precíz munkát végezve, és tiszta rendes környezetet hagyva maguk után.

NON-STOP duguláselhárítás  Pest megye teljes területén – bontás nélkül, 30 nap garanciával!

 

 

 

 

 

 

Miért merünk garanciát vállalni, hogy profi duguláselhárítást végzünk Önnél is?

professzionális duguláselhárítás Pest megye területénMert a legmodernebb duguláselhárító berendezésekkel dolgozunk, amelyek segítségével. minden dugulást hatékonyan tudunk megszüntetni.

Mert bontás nélkül dolgozunk, így Önnek a duguláselhárítás után nem kell fizetni a helyreállításért, és a nagyobb takarítási munkáktól is megkíméljük.

Mert sokéves szakmai tapasztalatunknak hála gyorsan végezzük el a duguláselhárítási munkálatokat a mosogatók eldugulásától kezdve egészen a csatornatisztításig.

Éttermeknek, intézmények és ipari létesítményeknek átalánydíjas szerződést ajánlunk!

 

Budapesten, és környékén 60 km-es környékén minden hová ingyen szállunk házhoz – munka esetén. Keressen minket a 06 (30) 882-3000 számon!

Az alábbi duguláselhárítási szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:

 • lefolyó duguláselhárítás WC, piszoárok, kádak, mosogatók, mosdók, zuhanytálcák, padlóösszefolyók, alapvezetékek duguláselhárítása: talán a nap mint nap használt lefolyók eldugulása a legbosszantóbb.

Lefolyó duguláselhárítás speciális eszközökkel gépekkel bontás nélkül

 • Léteznek házilag azonnal bevethető megoldások, de nem mindig elég a pumpálás, vagy a boltokban kapható lefolyószerek használata.
 • Ilyenkor nem érdemes házilag nekiállni a lefolyó szétszedésének, mert könnyen nagyobb anyagi kárt okozhatunk, ugyanakkor tapasztalat és megfelelő eszközök hiányában ritkán sikerül tökéletesen megszüntetni a probléma valós okát.
 • Szakértelmünkkel és profi duguláselhárító berendezéseinkkel gyorsan, hatékonyan és felesleges bontás nélkül oldjuk meg a problémát.
 • Gyökérbenövések eltávolítása: a természettel való együttélés fontos része mindennapjainknak, de bizonyos esetekben problémákat is okozhat. A duguláselhárításra például nagyon gyakran van szükség gyökérbenövések miatt, amikor is a növények gyökerei betámadják a csövek illesztését, vagy megemelik, elmozdítják a helyükről a csöveket.

Ilyen esetekben nem egyszerű megoldani a problémát, de modern duguláselhárító berendezéseinkkel ezen is tudunk segíteni.

 • Esővízelvezető-rendszerek javítása földön és tetőn egyaránt, tetőlefolyó-rendszerek, folyókák tisztítása, javítása: az eső-vízelvezető rendszerek dugulását okozhatják ágak és levelek, és sár is.

Súlyosabb esetekben szükség lehet profi duguláselhárításra, mi a modern berendezéseknek hála könnyen segíthetünk ezen a problémán.

Kamerás csődiagnosztika:

 • összetettebb csatornahálózat esetén a gyors és eredményes munkához kamerás csődiagnosztikát végzünk, aminek köszönhetően pontos információkat szerzünk a dugulás helyéről és mértékéről. A duguláselhárítás így igazán gyors és eredményes lehet, ráadásul elkerülhetjük vele a felesleges bontást.
 • Kamerás csővizsgálatultrahangos csővizsgálat

  nyomvonal meghatározás, Nyomvonal keresés

  vízvezeték szerelés

  duguláselhárítás vízzel

  Nyomvonalkeresés, nyomvonal meghatározás föld és falbontás nélkül!