Duguláselhárítás I.kerület

Duguláselhárítás I.kerület Cégünk a legmodernebb duguláselhárító berendezésekkel dolgozik, amelyek segítségével minden dugulást hatékonyan tudunk megszüntetni.

Duguláselhárítás I.kerület Budapest

1. kerület Gellérthegy, Krisztinaváros, Tabán, Vár , Víziváros

Elérhetőség
Mobil 06 (30) 882-3000
info@wcdugulas.hu

Mert bontás nélkül dolgozunk, így Önnek a duguláselhárítás után nem kell fizetni a helyreállításért, és a nagyobb takarítási munkáktól is megkíméljük.

Mert sokéves szakmai tapasztalatunknak hála gyorsan végezzük el a duguláselhárításti munkálatokat a mosogatók eldugulásától kezdve egészen a csatornatisztításig.

Éttermeknek, intézmények és ipari létesítményeknek
átalánydíjas szerződést ajánlunk!

DUGULÁSELHÁRÍTÁS Budapest és környékén 60-km es ingyenes kiszállással

Profi felszereléssel SZAKEMBEREKKEL !

Az alábbi duguláselhárítási szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:

– WC, piszoárok, kádak, mosogatók, mosdók, zuhanytálcák, padlóösszefolyók, alapvezetékek duguláselhárítása: talán a nap mint nap használt lefolyók eldugulása a legbosszantóbb.

Léteznek házilag azonnal bevethető megoldások, de nem mindig elég a pumpálás, vagy a boltokban kapható lefolyószerek használata.

Ilyenkor nem érdemes házilag nekiállni a lefolyó szétszedésének, mert könnyen nagyobb anyagi kárt okozhatunk, ugyanakkor tapasztalat és megfelelő eszközök hiányában ritkán sikerül tökéletesen megszüntetni a probléma valós okát.

Szakértelmünkkel és profi duguláselhárító berendezéseinkkel gyorsan, hatékonyan és felesleges bontás nélkül oldjuk meg a problémát.

Épületen belüli szolgáltatásaink Gödön:

WC, darálós WC, mosdó, falikút, mosogató padlóösszefolyó, kád, zuhanytálca, piszoár, fürdőszobai alapvezetékek és egyéb lefolyók tisztítása, lefolyó duguláselhárítás-a falbontás nélkül

Épületen kívüli szolgáltatásaink Árak :

  • Szennyvíz csatorna, ereszcsatorna, csapadékvíz elvezetők esetén mosatás, csatornatisztítás, csatorna gyökértelenités, udvari rendszerek tisztítása-mosatása, aknák tisztítása-fertőtlenítése